Post by brictoptingdustcur on Feb 7, 2022 19:07:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ необмежену кількість хак ▞▞▞
▞▞▞ Rush Royale: Tower Defense TD 2022 version ▞▞▞
Абсолютно блискуча гра. Гра, заснована на стратегії Pvp Defense Tower, геній. Ви, звичайно, не завжди виграєте! Ви повинні створювати колоди та працювати над найкращими стратегіями, я дуже це спробував, і, безперечно, я пережив ізоляцію. Мінуси – деякі з них орієнтовані на гроші, якщо ви хочете швидко піднятися на рівень, дістаньте гаманець, чесно кажучи, я б заплатив 10 фунтів стерлінгів лише за цю гру без реклами та розблокувань, доступних через прогрес. Я заплатив £6/7 за bloons6 і не шкодую.
Поки що ідеально, я не знайшов жодної плати за перемогу в ситуаціях, будемо сподіватися, що це продовжується
Rush Royale: Tower Defense TD Chiến thuật xen
Ігра норм но сили перших бойцов за сільниє
Rush Royale: Tower Defense TD Strategi pkx
Купив два абонементи, але потім мій обліковий запис змінився на інший. Вони не повернуть мені гроші та не скажуть, як повернутися до іншого облікового запису. Це триває вже більше тижня! Неприйнятно! Загальна сума покупки 29 доларів! Яка це компанія-шахрайство. І я був гравцем протягом багатьох років, купувавши кілька передач у минулому!
Поки що найкраща гра з королівською назвою, схожа на змагальну оборону башти, дуже оригінальна та весела
Некоректно працює квест на отримання карт утильщика і квест на бій з цією картою. Получити карту можна було одночасно з появою ресурсу Пиль, квест з'явився спустя тиждень. При цьому, якщо карта вже отримана, квести не виконуються. Зробіть з цим що-то) а так гра - зашибись))
Гра в порядку, але я просто хотів би сказати, наскільки очевидно, що вони зробили це схожим на supercells clash royale, вони зовсім не намагалися це приховати.
Гра дуже весела, але вона повністю сфальсифікована таким чином, що ви змушені витрачати гроші на завершення подій, якщо ви цього не зробите, ви ніколи не виграєте, ця гра пов’язана з витрачанням грошей, вас попереджали, а підтримка – це сміття і ви ніколи нічого з цього не отримаєте, попросіть повернути 0,99 доларів, вам кажуть, що ні, навіть якщо це був нещасний випадок, вони жартують
Rush Royale: Tower Defense TD Diskarte gscc
Гра просто рандомна і не залежить яку тактику ти обіреш все одно. Сенс такої гри ? Не сподіваюсь що щось змінитися
Гра то норм, тільки лаги дуже не понятно з за чого, прошу розраьбов розглянути в чому причина і виправити.
Неодмінно платіть за перемогу, особливо коли ви прогресуєте в грі. Усі грають на однакові 1 або 2 карти (не дуже хороша цінова модель). Матч-ап також порушується, коли ви завжди стикаєтеся з дещо сильнішим за вас. Нарешті, rng явно перекошений на користь гравців, які платять. Спочатку гра була веселою, а тепер просто сумно. Рано чи пізно вона втратить популярність, якщо гра не збалансується.
Мені довелося змінити свій огляд.... Після перегляду турніру після оновлення вам доведеться заплатити за додаткові пісочки, щоб доповнити їх 15 за сезонний абонемент і додаткові 11 для кожного режиму гри. Це стало смішно. Я розумію суєту, але прокляті хлопці. Розслабтеся з захопленням грошей......
Ніби але під час гри буває норм глючити
Rush Royale: Tower Defense TD Strategie jwu
Гра дуже сподобалася.
це хороша гра.наприклад, дуже-дуже добре.і вона не вилітає.
Непогана гра, але ви не можете вибрати, яку частину ви отримаєте або куди її розмістити. Це більше лайк, ніж стратегія
Чесно гра погана войти не можна
Star Warfare2:Payback آرکید ysu
Грав приблизно 5-6 місяців, тепер мені спочатку сподобалася гра, але оновлення після оновлення змусили вас дуже платити за перемогу. Тепер у ньому є 2 бойових пропуску та турнір, в якому, вигравши, ви отримаєте звичайну картку. Є прихована статистика щодо частоти падіння, і що найгірше, вам потрібно позбутися легарної карти, щоб мати можливість оновити іншу легенду (у мене була легендарна карта, яка чекала на оновлення приблизно 2 місяці), щоб отримати більші нагороди від співробітниць Оп ви повинні заплатити дорогоцінні камені або гроші. І там час обмежений.
Це весела гра протягом 2 днів, після чого є 0 потенціал зростання, у них так багато різних юнітів і навряд чи присудять вам щось нове, коли ви берете скрині, виграш золота є жахливим, тому ви дуже швидко досягнете скляної стелі, але вони просто дозволили цьому потенційний спад на початку гри
Тех роботы ? Дали б знать 29.11 4:00 по мск або проблеми у мене?
Гра класна.Але помилка при оновлені ресурсів
Я не думаю, що я коли-небудь хотів грати в гру Tower Defense ПРОТИ противника, крім комп’ютера. У вашій оголошенні зображено гру «Захист башти», і я змушений грати З іншими людьми. Не те, що було рекламовано, і дякую, що ви витратили мій час на цей підручник.
Гра прикольна, но либо проблеми з синхронизацией, либо оптимизация, При останней обновленной игре начала жутко лагать, переустановка не помогает, аккаунт пропал, а лаги ужасные. Телефон redmi note 7, інші ігри чудово працюють, а ця навіть і не пробує відлагивать...
Одна зірка за приниження ціни. Сама гра насправді непогана, але я більше не можу терпіти, як ви можете мати пакети за 18 доларів, пакети по 25 доларів і пакети за 119 доларів за прокляту гру на телефоні. Як можна спати вночі, знаючи, що зрештою ви стягуєте більше за титул AAA і нічого не даєте натомість. Цю гру було б прийнятно придбати за максимум чотири або п’ять баксів, а потім отримати всі функції, однак мати угоди за 18,99 за оновлення — просто абсолютне сміття.
Мені подобається ця гра буквально, ви можете грати в цю гру, навіть якщо у вас немає грошей, щоб поповнити купівлю тут, так, як і я, у кого немає грошей, мені подобається грати в цю гру, ніби це частина мого дня рутина зараз.
Такий режим «Бітва Кланов», один із основних режимів гри, у якому з'явилася велика вразливість. Клан був весь етап неуразливий. Не дивлячись на своєчасне обращение гравців інших кланів у службу підтримки, реакція крім того, як «Ми постараємося не допускати такого в майбутньому», не поступило. Клан так і залишився неуразливим для інших гравців. Навіть не дивлячись на те, що гравці інших кланів внесли реальні гроші для того, що б у даній ситуації максимально приблизиться до фінішу, вииграти в «читерського клану
Після останнього оновлення скриня з рекламою не дає золоті монети
Відчувається, що перемога платна. Зробіть легенди доступними в магазині за допомогою монет або дорогоцінних каменів
Переповнений рекламою, він назавжди вибирає переважні шанси в pvp, щоб змусити гравця/жертву уникати більше реклами.
Гра сподобалася. Затягнула) ...але коли вигнали з клану, до того як отримав нагороду за турнір, просто вибісило. Має бути якесь попередження, або заборонено так підставляти. Або кнопочка "пожалитися". Є нюанси. Але загалом гарна гра)
Зламана гра, довгий екран завантаження, завжди дана команда кооперативу з поганим зв’язком і даний суперник сильніший за нас. Критичне число і легендарна карта ворога знаходяться занадто далеко від нас. У цій pvp-грі немає балансу, і це точно як оплата за перемогу.
Це хороша гра, але коли ви об’єднуєте одиниці, мені не подобається, як вона рандомізує оновлений блок.
Топ ігра
Gyt
Мені подобається грати в цю гру, але після сьогоднішнього обслуговування сервера я не можу ввійти. Wi-Fi і мобільні дані не працюють, і це потрібно виправити!!
Гра була чудовою для безкоштовних гравців, і останні оновлення повністю зруйнували шанси будь-якого вільного гравця мати можливість конкурувати з гравцем P2W, ви повільно руйнуєте свою гру, робите гру більш збалансованою щодо F2P проти P2W. Це навіть не стосується реальної смішної ціни на ваші численні премії.... які події здаються практично неможливими для гравців F2P..... Удачі з роботом F2P люди
Прикольна я гра
Qwerytiupp
Люблю гру!! Але це потребує роботи!! Він постійно зависає, і я повинен вимкнути його та перезапустити!! Це стає смішно!! БУДЬ ЛАСКА, ВИРІСУЙТЕ ЦЮ ПРОБЛЕМУ, І Я ДАМ ЇМ КРАЩУ ОЦІНКУ
Одиниці, які я отримую зі скринь, дивні, завжди біло-блакитні, майже не фіолетові і ніколи не золоті. Навіть купуючи преміальний абонемент, я отримую лише марні одиниці. Ніколи не отримуйте хороших. Це дійсно невигідно. Крім того, розпродажі пакетів за реальні гроші безглуздо дорогі. РЕДАКТИРОВАТИ: Ця гра - повне шахрайство!!
Гра чудова, але дуже постійні проблеми зі з'єднанням, при тому, що швидкість інтернету 1 гігабіт у секунду