Post by brictoptingdustcur on Feb 7, 2022 18:49:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įgyti patirties ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 2022 version ▞▞▞
Man tai labai patinka... ir man patinka šis žaidimas. nes mėgstu gaminti bet ką...
Tai toks puikus žaidimas su gera kokybe
Tai nuostabus žaidimas, bet labai lėtas gaminimas
Kadangi man patinka šio žaidimo laiko tarpsniai, ačiū už šį žaidimą, atsiprašau, kad neparašiau savo vardo.
Labai jaunatviškas. Vargu ar iššūkis. Atrodo, kad skirtas 5 metų vaikams
hgg
Užtrunka šiek tiek laiko, kol įkelsiu tik mano duomenis
Atidaryti reikia daug laiko
Tai puikus žaidimas, man jis labai patinka ❤️
Tai gražus ir malonus žaidimas, bet yra problema. Uždariau programą ir grįžęs žaisti pradėjo nuo 1 lygio. Išspręskite šią problemą.
Koch Cafe- Restaurant Star :Küchenchef Tycoon Gelegenheitsspiele oerl
Žaisti taip smagu, atsisiųskite jį, kad galėtumėte lengvai pamatyti, kaip aš nešioju vieną iš šių keistai atrodančių daiktų, o jūs galite žaisti taip lengvai, taip smagu ir
Šis žaidimas yra labai gražus ir skiriu jam 5 žvaigždutes, bet jis kartojasi
Gražus žaidimas gali praeiti tarp lentų, tačiau man patinka, jį reikia atnaujinti
Šis žaidimas tikrai malonus. Labai smagu šiame žaidime. Jei man atsibosta, padėkite man praleisti laiką. Tai tikrai nuostabus žaidimas, man patinka šis žaidimas 😊
Gerai! Kol kas viskas gerai. Man patinka tai, kad man nereikia visko daryti pačiam, kaip ir daugelyje kitų žaidimų. Šiame žaidime kai kurie dalykai yra automatizuoti. Puiku. Jokios dramos kovos sumušti laiką, siekiant laimėti ir išlaikyti lygius. 🤗🤗🤗👍🏾
Taip juokinga 🤣 Man tai patinka
Labai sudėtinga ir suteikia daugiau malonumo😊
Man patinka šis žaidimas! Bet.. Iš pradžių suteikiau 5 žvaigždučių įvertinimą, bet dabar esu nusileidęs iki 3 žvaigždučių prieš Kristų. Jau daugiau nei metus laukiau, kol atsidarys nauji restoranai ir dekoruosiu!! Jūs sakėte, kad jis netrukus pasirodys, pavyzdžiui, rugsėjį, o aš laukiau, kol po pirmųjų metų parašysiu naują apžvalgą. Atnaujinkite ASAP arba pašalinsiu!!!
Koch Cafe- Restaurant Star :Küchenchef Tycoon Gelegenheitsspiele oerl
Labai įdomus žaidimas. Palyginti su kitais valgio gaminimo žaidimais, kuriuos žaidžiau, man tai sukėlė priklausomybę. Tinkamas iššūkio kiekis. Įvairovė. Puikūs atnaujinimai ir nesukeliantys per daug streso. Tačiau esu priverstas pateikti trijų žvaigždučių apžvalgą, nes pritrūko lygių! Nebėra restoranų, kuriuos būtų galima atrakinti: vietoj to sakoma „netrukus“! Pabandykite atnaujinti žaidimą daugiau lygių!
Man tai labai patinka, o mano 5 metų taip pat žaidžia
Šis žaidimas yra labai gražus, aš jį labai myliu. Jis taip pat mane užimtas ir bet kuriuo metu, kai žaidžiu, nesijaučiu vienišas, aš jį labai vertinu
Magandang lsroen
Žaidimas geras
Tai buvo smagus žaidimas, greitas, bet 2 dieną man reikėjo pradėti viską iš naujo, įvertinčiau 5, bet pradėti iš naujo bus bjauru, kad jį pašalinsiu. kol viskas bus sutvarkyta
Puikus žaidimas, kurį galima žaisti labai atsipalaiduoti
Labai baisu, tai privertė mane pradėti visus lygius, kuriuos baigiau nuo pradžių 🤮🤮🤮
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Casual qfcr
Smagu matyti šį žaidimą
Šis žaidimas patiko iki šiol. Mano septintasis restoranas tik sako, kad netrukus. 2 diena dabar. Kada bus greitai?
Ben10
Vertinčiau jį 5, bet kai įveiksite lygį, įkelti kitą lygį užtrunka amžinai, galiu susitvarkyti su priedais, nes tai neilga, bet nuobodu, aš nenoriu žaisti, bet žaidimas gerai, tiesiog dirbk greičiau įkeliami lygiai
Extreme Car Driving Simulator Racen dyy
Man patiko šis žaidimas, bet turiu problemų, kai atidariau šį žaidimą, mano telefonas tapo tamsus ir grįžo į pagrindinį puslapį
Fantastiškas žaidimas, nauja vizija yra tobula
Maisto gaminimas
Labai geras žaidimas
Vakarienė